Picard – Seizoen 2 WINACTIE

De legendarische Jean-Luc Picard (Partick Stewart) en zijn bemanning beginnen aan een gewaagde en spannende reis naar het onbekende: Los Angeles, 2024. Gevangen in een alternatieve realiteit door Q (John de Lancie), moet Picard oude en nieuwe vrienden in dienst nemen om de gevaren op aarde van de 21e eeuw te overwinnen. Het wordt een spannende race tegen de klok om het universum te redden en Picard komt tegenover één van zijn grootste angsten te staan.

Met in de hoofdrollen Alison Pill, Brent Spiner, Michelle Hurd, Santiago Cabrera en Jeri Ryan, bevat de 3-disc verzameling op DVD en Blu-ray, verkrijgbaar sinds 25 november, elke spannende aflevering van seizoen 2. Inclusief nog nooit eerder vertoonde beelden, waaronder een exclusief interview met Patrick Stewart.

In samenwerking met Dutch Filmworks mogen wij een dvd- en een Blu-ray exemplaar van deze serie weggeven. Wil jij deze aan jouw collectie toevoegen? Laat dan hieronder je gegevens achter, geef jouw eventuele voorkeur aan voor dvd óf Blu-ray en beantwoord de volgende vraag om kans te maken:
Patrick Stewart speelt de rol van Picard al vele jaren, maar in welke film zagen we hem naast die andere legendarische kapitein uit Star Trek: Captain Kirk?

Let op:
De actie loopt tot en met 16 december. Daarna nemen wij contact op met de winnaars en gaan wij onze uiterste best doen om de dvd óf Blu-ray bij diegene op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

  Naam
  Uw naam (verplicht)
  Uw email (verplicht)
  Adresgegevens
  Adres
  Huisnummer en toev.
  Postcode
  Woonplaats
  Antwoord
  9 december, 2022

  Trailer