Pieter Konijn WINACTIE

Vanaf 28 maart is PIETER KONIJN in de bioscopen te zien, de verfilming van Beatrix Potter’s tijdloze verhaal over een eigenwijs konijn dat probeert de moestuin van een boer binnen te dringen.

De avontuurlijke held Pieter Konijn is geliefd bij meerdere generaties lezers. Nu krijgt hij de hoofdrol in de eigentijdse en stoere live-action animatiefilm voor de hele familie. De strijd tussen Pieter en meneer Verhoef om de moestuin loopt ontzettend uit de hand. Ook proberen ze allebei in de smaak te vallen bij hun lieve buurvrouw Bea. Zij is gek op dieren, terwijl meneer Verhoef juist een hekel heeft aan het ‘ongedierte’ dat zijn tuin probeert te verwoesten. Tommie Christiaan spreekt de stem in van Pieter. Verder met de stemmen van o.a. Do (Bea), Joey Schalker (Thomas Verhoef), Jan Versteegh (Benjamin Wollepluis), Cystine Carreon (afdelingsmanager) en Roué Verveer (Jan Willem de Haan).

In samenwerking met Sony Pictures Releasing en Triple P Entertainment mogen wij maar liefst vier setjes weggeven, bestaande uit een wortelpen en een canvas tas. Wil jij zo’n pakketje winnen? Laat je naam en e-mailadres achter én geef antwoord op de volgende vraag:
Welk zangtrio, die in 2017 meededen aan het Eurovisie Songfestival, zijn in Pieter Konijn te horen als de drieling Flopsie, Mopsie en Wipstaart?

Let op:
De actie loopt tot en met 31 maart. Daarna nemen wij contact op met de winnaars en gaan wij ons uiterste best doen om de merchandise bij de winnaars op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

  Naam
  Uw naam (verplicht)
  Uw email (verplicht)
  Adresgegevens
  Adres
  Huisnummer en toev.
  Postcode
  Woonplaats
  Antwoord
  24 maart, 2018

  Trailer