Pitch Perfect 3 WINACTIE

Vanaf 21 december draait PITCH PERFECT 3 in de bioscopen en Beca en haar vriendinnen zingen weer de sterren van de hemel in dit aca-amazing vervolg.

In Pitch Perfect 3 proberen de Bellas na hun afstuderen het te maken in de echte wereld. Na de roes van het winnen van de World Championships gaan de Bellas elk hun eigen weg. Maar dan krijgen ze de kans om op tournee te gaan in het buitenland. Zo komt de meidengroep nog één laatste keer bij elkaar om samen muziek te maken.

In samenwerking met Universal Pictures International en Triple P Entertainment mogen wij twee pakketjes weggeven met daarin een trui en een
canvas tas! Wil jij zo’n pakketje winnen? Dat hebben we weer heel makkelijk gemaakt. Laat je naam en e-mailadres achter, geef gelijk even jouw maat aan én geef antwoord op de volgende vraag:
Hoe heet de actrice die in de film Beca speelt en die een grote hit scoorde met het nummer Cups, uit de eerste Pitch Perfect-film?

Let op:
De actie loopt tot en met 23 december. Daarna nemen wij contact op met de winnaars en gaan wij ons uiterste best doen om de trui en tas bij de winnaars op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

[contact-form-7 404 "Not Found"]
16 december, 2017

Trailer