Pixels WINACTIE

Op 20 augustus wordt de aarde weer eens aangevallen in Pixels, ook in 3D en IMAX 3D! Dit keer geen boze dictator, maar aliens in de vorm van de ons zo bekende arcadespelletjes van weleer. Het is de bizarre synopsis van Pixels, met onder andere Adam Sandler en Peter Dinklage, die vanaf 20 augustus de bioscoop onveilig maakt. En het mooie? Wij hebben een geweldig prijzenpakket van deze film voor je klaar liggen! Met dank aan Universal Pictures mogen wij namelijk drie superleuke pakketten weggeven, bestaande uit: een Rubiks kubus, een can cooler, een kaartspel en natuurlijk twee vrijkaarten voor de film!

Die wil jij natuurlijk winnen, dus je wil vast weten hoe je kans maakt op deze fraaie prijzen? Dat hebben we heel makkelijk gemaakt. Laat je naam en e-mailadres achter en geef antwoord op de volgende vraag:
Noem minimaal drie arcadespelletjes uit de jaren ’80?

Let op:
Vergeet je adres niet te vermelden! De actie loopt tot en met 18 augustus 2015. Daarna gaan wij ons uiterste best gaan doen om dit geweldige pakket bij jou op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Vergeet niet om ons een LIKE te geven op Facebook, om zo op de hoogte te blijven van de nieuwste winacties!

[contact-form-7 404 "Not Found"]
9 augustus, 2015