Plane WINACTIE

Piloot Ray Torrance (Gerard Butler) heeft vaker in stormen gevlogen, maar wanneer hij in een zware storm terecht komt en zijn vliegtuig beschadigd raakt, is hij genoodzaakt om een spectaculaire noodlanding te maken op een eiland in de Filippijnen. Daar blijken Ray en zijn passagiers terecht te zijn gekomen in een oorlogsgebied dat wordt gedomineerd door meedogenloze militanten die het op het vliegtuig en zijn passagiers gemunt hebben. Terwijl de hele wereld op zoek is naar het verdwenen vliegtuig probeert Ray zijn passagiers in leven te houden tot er hulp arriveert.

DVD, BD & UHD RELEASE: 28 JUNI

Met dank aan The Searchers i.s.m. Remain In Light mogen wij twee dvd-, twee Blu-ray- én twee 4K UHD- exemplaren weggeven van deze film! Die wil jij natuurlijk winnen en aan jouw collectie toevoegen! Winnen is weer heel gemakkelijk. Laat je gegevens achter, geef jouw eventuele voorkeur voor dvd, Blu-ray of 4K UHD en beantwoord de volgende vraag:
In welke film uit 2006 brak Gerard Butler definitief door met zijn rol als King Leonidas?

Let op:
De actie loopt tot en met 22 juli. Daarna nemen wij contact op met de winnaars en gaan wij ons uiterste best doen om het dvd, Blu-ray of 4K UHD exemplaar bij hen op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

  Naam
  Uw naam (verplicht)
  Uw email (verplicht)
  Adresgegevens
  Adres
  Huisnummer en toev.
  Postcode
  Woonplaats
  Antwoord
  15 juli, 2023

  Trailer