Playmobil: De Film WINACTIE

Vanaf 2 december ligt PLAYMOBIL: DE FILM in de schappen. Wanneer haar broertje Charlie (Gabriel Bateman) plots verdwijnt in het magische PLAYMOBIL-universum, begint Marla (Anya Taylor Joy) halsoverkop een gevaarlijke zoektocht naar hem. Dit avontuur leidt haar naar fantastische, nieuwe werelden en wel héél verrassende vrienden, zoals de gladde vrachtwagenchauffeur Del (Jim Gaffigan), de charmante geheime agent Rex Dasher (Daniel Radcliffe), een schattige robot en een extravagante fee (Megan Trainor). Tijdens hun wonderlijke reis leren Marla en Charlie dat werkelijk alles mogelijk is, zolang je maar in jezelf gelooft!

Met dank aan Belga Films mogen wij twee Blu-ray exemplaren voor de verfilming van het lievelingsspeelgoed van velen. Wil jij een Blu-ray exemplaar aan jouw collectie toevoegen? Dat hebben we heel makkelijk gemaakt. Laat je gegevens achter en geef antwoord op de volgende vraag:
Welke acteur, bekend van de Harry Potter-films, is in de originele Engelse versie te horen als Rex Dasher?

Let op:
De actie loopt tot en met 9 december. Daarna nemen wij contact op met de winnaars, die wij zo snel mogelijk de Blu-ray zullen bezorgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

  Naam
  Uw naam (verplicht)
  Uw email (verplicht)
  Adresgegevens
  Adres
  Huisnummer en toev.
  Postcode
  Woonplaats
  Antwoord
  27 november, 2019

  Trailer