Point Break 3D WINACTIE

Het nieuwe jaar staat bijna voor de deur, maar we hebben nu al kaarten voor één van de eerste spectaculaire titels van 2016! We hebben namelijk vrijkaarten klaarliggen voor Point Break 3D!

Point Break barst van de meest gewaagde actiescènes ooit vastgelegd op film, uitgevoerd door de allerbeste extreme sporters ter wereld zoals surfers Laird Hamilton en Ian Walsh, snowboarder Louis Vito, skateboarders Bob Burnquist en Eric Koston en free climber Chris Sharma. In Point Break volgen we de jonge FBI-agent Johnny Utah die infiltreert in een groep van extreme sporters die klaarblijkelijk zo af en toe ook de tijd vinden om een bank te beroven. Johnny zet alles op alles om het vertrouwen van het team te winnen, maar zet daarbij regelmatig zijn eigen leven op het spel.

Zin in een avondje vol met adrenaline verhogende stunts? Geen enkel probleem, want in samenwerking met Dutch Filmworks geven we maar liefst drie keer twee vrijkaarten weg! Meedoen is heel erg simpel. Laat hieronder je naam en e-mailadres achter en geef antwoord op de volgende vraag:
Welke twee wereldberoemde acteurs speelde de hoofdrol in het origineel uit 1991?

Let op:
De actie loopt tot en met 6 januari 2016. Daarna nemen wij contact op met de winnaar en gaan wij onze uiterste best doen om de vrijkaarten bij diegene op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Vergeet niet om ons een LIKE te geven op Facebook, om zo op de hoogte te blijven van de nieuwste winacties!

[contact-form-7 404 "Not Found"]
30 december, 2015