Pokémon Detective Pikachu WINACTIE

POKÉMON Detective Pikachu is sinds 4 september te koop via iTunes en Pathé Thuis en vanaf 18 september beschikbaar via Video on Demand aanbieders Ziggo en KPN, alsook te koop op Blu-ray, 4K UHD en DVD.

De wereld van Pokémon komt op bijzondere wijze tot leven in de actiekomedie POKÉMON Detective Pikachu. Ryan Reynolds, bekend van de Deadpool films, leent zijn stem aan het zeer populaire en knuffelbare personage Pikachu, die in deze film als een echte detective op zoek gaat naar zijn mysterieus verdwenen partner én vader van Tim (Justice Smith). Al snel ontrafelt zich een shockerend plot dat de hele Pokémon wereld in gevaar brengt.

De film is gebaseerd op de geliefde animatieserie, al generaties lang een van de meest populaire entertainment franchises aller tijden, en zit vol met de bekende personages uit het het Pokémon universum. Naast Reynolds en Smith zijn ook in de film te zien: Bill Nighy (Love Actually, Pirates of the Caribbean: Dead Man’s Chest), Ken Watanabe (Inception) en Kathryn Newton (Lady Bird, Big Little Lies) als Lucy, de jonge journaliste die haar eerste verhaal ziet in de verdwijning van Tim’s vader. Rob Letterman (Goosebumps, Monsters Vs. Aliens) heeft de film geregisseerd, naar een scenario van Dan Hernandez, Benji Samit, Nicole Perlman en Derek Connolly, gebaseerd op de ‘Detective Pikachu’ video game van Creatures Inc.

In samenwerking met Warner Bros. Home Entertainment en Coopr mogen wij twee Blu-ray exemplaren van deze fijne live-action film weggeven. Wil jij deze angstaanjagende film aan jouw collectie toevoegen? Laat dan jouw naam en e-mailadres achter en geef antwoord op de volgende vraag:
In Pokémon Detective Pikachu horen we Ryan Reynolds, maar als welk scherpzinnige superheld is hij te bewonderen in reeds twee eigen films?

Let op:
De actie loopt tot en met 25 september. Daarna nemen wij contact op met de winnaars en gaan wij ons uiterste best doen om de Blu-ray zo snel mogelijk bij hen op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

[contact-form-7 404 "Not Found"]
18 september, 2019

Trailer