Pokémon Detective Pikachu WINACTIE

In de eerste live-action Pokémon film, “POKÉMON DETECTIVE PIKACHU” vertolkt Ryan Reynolds de hoofdrol Pikachu, het iconische gezicht van het Pokémon fenomeen. Een van de meest succesvolle en populaire franchises ter wereld, bij jong en oud.

Fans wereldwijd kunnen Pikachu nu zien zoals ze hem nog nooit gezien hebben, als Detective Pikachu, een Pokémon als geen ander. De film toont een breed scala aan geliefde Pokémon karakters, ieder met zijn eigen unieke krachten en karaktereigenschappen.

Het verhaal begint wanneer top privé detective Harry Goodman mysterieus vermist raakt. Zijn vermissing zorgt ervoor dat zijn 21 jarige zoon Tim op zoek gaat naar de reden van zijn verdwijning. In zijn zoektocht krijgt Tim hulp van de voormalige partner van zijn vader: Detective Pikachu, een schattige, hilarische, maar verwarde detective. Als ze erachter komen dat zij het enige mens-Pokemon duo zijn dat elkaar kan verstaan, besluiten Tim en Pikachu samen te werken om het mysterie te ontrafelen. Jagend op aanwijzingen reizen de twee door de straten van Ryme City, een zorgeloze, moderne metropool waar mensen en Pokémon naast elkaar leven in een hyper realistische live-action wereld. Ze komen een enorme diversiteit aan Pokémon tegen en ontdekken een duister plot die de vreedzame balans tussen mens en Pokémon zou kunnen verstoren.

In “POKÉMON DETECTIVE PIKACHU” spelen ook Justice Smith (“Jurassic World: Fallen Kingdom”) als Tim; Kathryn Newton (“Lady Bird” tv-serie “Big Little Lies”) als Lucy, een junior reporter die haar eerste grote doorbraak probeert te maken, en Oscar® genomineerde Ken Watanabe (“Godzilla,” “The Last Samurai”) als Lt. Yoshida een belangrijke rol.

Geregisseerd door Rob Letterman (“Goosebumps” “Monsters Vs. Aliens”) bestaat het “POKÉMON Detective Pikachu” creatieve filmproductie team uit tweemaal Oscar® genomineerde director of photography John Mathieson (“The Phantom of the Opera” “Gladiator”), productie ontwerper Nigel Phelps (“Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Lies”) en Oscar®- winnaar editor Mark Sanger (“Gravity”). De visuele effecten worden verzorgd door Moving Picture Company (“Wonder Woman”) en Framestore (“Guardians of the Galaxy Vol. 2”).

Na de overweldigende introductie in 1996 is de Pokémon franchise een enorm succes geworden. Een succes wat bestaat uit een computer game die meer dan 324 miljoen keer is verkocht wereldwijd; een kaartspel dat in meer dan 11 talen is uitgebracht, met meer dan 25,7 miljard verkochte kaarten; een anime televisie serie die momenteel in het 21e seizoen zit en te zien is in 160 landen; en meer dan 20 animatiefilms; maar ook nog de velen boeken, manga comics, muziek, speelgoed, merchandise en apps, waaronder de razend populaire Pokémon GO, die al meer dan 850 miljoen keer is gedownload en wereldwijd wordt gespeeld door fans van alle leeftijden.

POKÉMON DETECTIVE PIKACHU DRAAIT VANAF 8 MEI 2019 IN DE BIOSCOOP

Bezoek ook de officiële site van Warner Bros. – #DetectivePikachuMovie
©2019 Legendary and Warner Bros. Ent. Inc. All Rights Reserved.
Kijkwijzer: 9 jr., angst

Ter ere van de release van deze film mogen wij in samenwerking met Warner Bros. Pictures International Holland BV drie setjes weggeven, bestaande uit een set vrijkaarten en een iPhone oplaadkabel. Zo’n setje wil jij natuurlijk bemachtigen, dus hoe maak je kans? Dat hebben we op verzoek van de distributeur dit keer makkelijker dan ooit gemaakt. Je hoeft enkel je naam en e-mailadres achter te laten.

Let op:
De actie loopt tot en met 11 mei. Daarna nemen wij contact op met de winnaars en zullen wij hen de vrijkaarten en iPhone oplaadkabel zo snel mogelijk bezorgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

[contact-form-7 404 "Not Found"]
4 mei, 2019

Trailer