Power Rangers WINACTIE

Vanaf 23 maart draait POWER RANGERS in de bioscopen. Hierin wordt het leven van vijf gewone tieners uit het stadje Angels Grove op zijn kop gezet wanneer de wereld op het punt staat te worden vernietigd door een buitenaardse bedreiging. Het lot brengt het vijftal samen en al snel ontdekken ze dat zij de enigen zijn die de planeet kunnen redden. Maar om dit voor elkaar te krijgen moeten zij eerst ieder hun eigen problemen zien te overwinnen en als Power Rangers hun buitengewone krachten bundelen voordat het te laat is.

Met dank aan Independent Films mogen wij twee pakketjes weggeven. Daarin vind je een setje vrijkaarten, een Power Rangers pop en een powerbank, waarmee je altijd een extra batterij op zak hebt voor bijvoorbeeld je telefoon! Wil jij weten hoe jij zo’n pakket kan bemachtigen? Dat hebben we heel makkelijk gemaakt. Laat je naam en e-mailadres achter en geef antwoord op de volgende vraag:
Welke bekende Breaking Bad-acteur is in Power Ranger te zien als Zordon?

Let op:
De actie loopt tot en met 24 maart. Daarna nemen wij contact op met de twee winnaars, die wij zo snel mogelijk het pakket zullen toesturen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

  Naam
  Uw naam (verplicht) Uw email (verplicht)
  Adresgegevens
  Adres Huisnummer en toev.
  Postcode Woonplaats
  Antwoord
  17 maart, 2017