Pretty Little Liars: Original Sin – seizoen 1 WINACTIE

Twintig jaar geleden werd het stadje Millwood bijna verscheurd door een reeks tragische gebeurtenissen. Dit keer is een groep uiteenlopende tieners het doelwit van de wraakzucht van een mysterieuze onbekende die de meiden niet alleen wil laten boeten voor een zonde die hun ouders twintig jaar geleden hebben begaan, maar ook voor hun eigen zonde. In dit donkere coming-of-age-drama keren we terug naar de wereld van Pretty Little Liars, maar dit keer naar een geheel nieuwe stad met een geheel nieuwe generatie “Little Liars”.

Het eerste seizoen van PRETTY LITTLE LIARS: ORIGINAL SIN is sinds 21 juni verkrijgbaar op dvd.

In samenwerking met Warner Bros. Home Entertainment en Day One MPM mogen wij twee dvd exemplaren van dit eerste seizoen van deze serie weggeven. Wil jij deze aan jouw collectie toevoegen? Laat jouw gegevens achter én geef antwoord op de onderstaande vraag:
Hoe heet de auteur van de youngadult schrijfster die in 2006 aan de grond stond van maar liefst vier series in de Pretty Little Liars-franchise?

Let op:
De actie loopt tot en met 27 juli. Daarna nemen wij contact op met de winnaars en gaan wij ons uiterste best doen om de dvd bij de winnaars op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

  Naam
  Uw naam (verplicht)
  Uw email (verplicht)
  Adresgegevens
  Adres
  Huisnummer en toev.
  Postcode
  Woonplaats
  Antwoord
  20 juli, 2023

  Trailer