Primal WINACTIE

Vanaf 12 juni ligt de keiharde actiefilm PRIMAL in de schappen. Hierin is jager Frank Walsh (Nicolas Cage) gespecialiseerd in het vangen van wilde dieren. Zijn laatste indrukwekkende vangst bestaat onder meer uit ‘The Ghost Cat’, een zeldzame witte jaguar. Terwijl de dieren op een nogal louche schip worden gehesen, arriveren de Amerikaanse special forces met een misschien wel gevaarlijker wezen: Gevangene Richard Loffler (Kevin Durand) is een voormalig marinier die als huurmoordenaar verschrikkelijke misdaden tegen de mensheid heeft begaan. Omdat hij vanwege een hersenvervorming niet in staat is om te vliegen maar per direct Brazilië moet verlaten, zit er niets anders op dan hem mee te nemen op het zeetransport. Waar hij wordt begeleid door o.a. neuroloog Dr. Ellen Taylor (Famke Janssen).

Na twee dagen op zee, omringd door niets dan water, weet Loffler op gewelddadige wijze zijn kooi te openen, en niet alleen die van hem, maar ook die van de dieren…Er ontstaat totale chaos op het schip, waar de grenzen tussen jager en prooi steeds meer vervagen: Wie jaagt er nu op wie?……..

In samenwerking met Dutch Filmworks mogen wij twee Blu-ray exemplaren van deze film weggeven. Wil jij deze aan jouw collectie toevoegen? Laat dan hieronder je gegevens achter en beantwoord de volgende vraag om kans te maken:
De laatste jaren is Nicolas Cage meer en meer een cultacteur aan het worden, maar voor welke film won hij in 1996 een Oscar in de categorie Best Actor in a Leading Role?

Let op:
De actie loopt tot en met 24 juni. Daarna nemen wij contact op met de winnaars en gaan wij onze uiterste best doen om de Blu-ray bij diegene op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

[contact-form-7 404 "Not Found"]
17 juni, 2020

Trailer