Project T WINACTIE

Sinds kort ligt de spectaculaire avonturenfilm Project T in de winkels en namens Disney Nederland mogen wij een Blu-ray en daarnaast twee dvd’s weggeven! In Project T zien we de ontmoeting tussen het voormalige wonderkind Frank (George Clooney) en Casey, een pientere tiener die gek is op alles wat met wetenschap te maken heeft. Samen gaan ze op een gevaarlijke missie richting een mysterieuze plek die zich in een andere dimensie bevindt en schuil gaat onder de naam Tomorrowland. Eenmaal daar moeten ze alles op alles zetten om onze wereld te kunnen redden van de ondergang!

Kans maken op de Blu-ray of dvd van deze waanzinnige film is heel erg eenvoudig. Laat je naam en e-mailadres achter, geef je voorkeur voor de Blu-ray of dvd door en geef tenslotte antwoord op de volgende vraag:
Hoe heet de regisseur van Project T?

Let op:
De actie loopt tot en met 18 oktober 2015. Daarna gaan wij ons uiterste best gaan doen om de Blu-ray of dvd bij jou op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Vergeet niet om ons een LIKE te geven op Facebook, om zo op de hoogte te blijven van de nieuwste winacties!

[contact-form-7 404 "Not Found"]
12 oktober, 2015