Publieke Werken WINACTIE

Sinds 24 maart ligt PUBLIEKE WERKEN in de winkelschappen. 1888. Een vioolbouwer, Vedder, moet het veld ruimen als zijn huisje, gelegen tegenover het net opgeleverde Centraal Station van Amsterdam, moet wijken voor het geplande Victoria Hotel. Zijn neef Anijs, apotheker te Hoogeveen heeft zich door ongeoorloofd medisch handelen in de nesten gewerkt en zoekt een uitweg, voor zichzelf, maar ook voor een groep arme turfstekers die hij een toekomst in Amerika belooft. Bevlogen – of is het hoogmoed? – beramen de twee een plan om het onderste uit de kan te halen. Met tragische gevolgen.

Met dank aan September Film mogen wij twee special editions van Publieke Werken vergeven, een dvd en een Blu-ray. Nu is natuurlijk jouw vraag hoe je kans maakt op zo’n te gekke versie? Dat hebben we heel makkelijk gemaakt. Laat je gegevens achter (en je eventuele voorkeur voor dvd of Blu-ray) en beantwoord de volgende vraag:
Voor welke twee ‘Alles is’ films was regisseur Joram Lürsen eerder verantwoordelijk?

Let op:
De actie loopt tot en met 5 april 2016. Daarna nemen wij contact op met de winnaars en gaan wij ons uiterste best doen om de special editions zo snel mogelijk bij de winnaars op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Vergeet niet om ons een LIKE te geven op Facebook, om zo op de hoogte te blijven van de nieuwste winacties!

P.S.
Wil jij deze prachtige versie niet mislopen en alsnog aanschaffen als je hem hier niet wint?
BESTEL PUBLIEKE WERKEN

  Naam
  Uw naam (verplicht) Uw email (verplicht)
  Adresgegevens
  Adres Huisnummer en toev.
  Postcode Woonplaats
  Antwoord
  29 maart, 2016