Puss in Boots: The Last Wish WINACTIE

Opgelet señoras en señores want de Gelaarsde Kat heeft zijn zwaard geslepen. Meer dan tien jaar na de eerste film is de heldhaftige kat er opnieuw met Puss in Boots: The Last Wish. DreamWorks Animation presenteert zo ook een nieuw avontuur in het Shrek-universum. De Gelaarsde Kat heeft door zijn passie voor gevaar acht van zijn negen levens opgemaakt en neemt ons mee op zijn grootste zoektocht ooit om die levens terug te krijgen.

In de Nederlandse versie kan je genieten van het stemmenwerk van onder meer: Jon van Eerd, Holly Mae brood, Anna Drijver, Frank Lammers en Jody Bernal.

De roekeloze, angst tartende Gelaarsde Kat, keert terug in een nieuw avontuur uit het Shrek-universum. De dappere, vogelvrije Gelaarsde Kat ontdekt dat zijn passie voor gevaar en minachting voor veiligheid hun tol hebben geëist. Hoewel hij zelf de tel is kwijtgeraakt, blijkt hij acht van zijn negen levens te hebben verspeeld. Om die levens terug te krijgen, wordt de Gelaarsde Kat naar het Zwarte Woud gestuurd op zijn grootste avontuur tot nu toe om de mythische Wensster te vinden. Met nog maar één leven te gaan, moet de Gelaarsde Kat zijn trots opzij zetten en de hulp inschakelen van zijn voormalige partner en aartsvijand: Kitty Poezelpootje. Ze worden op hun reis vergezeld door een spraakzame en opgewekte straathond genaamd Perro. De drie helden moeten samen de sluwste boeven van het sprookjesrijk, waaronder Goudhaartje en de Drie Beren, een stap voor moeten blijven.

PUSS IN BOOTS: THE LAST WISH ligt sinds 8 maart in de schappen op DVD, Blu-ray & Boxset

Met dank aan Universal Pictures Home Entertainment en Day One MPM mogen wij twee Blu-ray exemplaren van deze film weggeven. Wil jij deze aan jouw collectie toevoegen? Laat je gegevens achter, geef je eventuele voorkeur aan voor dvd of Blu-ray én geef antwoord op de onderstaande vraag:
Welke acteur, die definitief doorbrak met Elite Squad en Narcos, is in PUSS IN BOOTS: THE LAST WISH te horen als de Grote Boze Wolf (The Big Bad Wolf)?

Let op:
De actie loopt tot en met 25 maart. Daarna nemen wij contact op met de winnaars en gaan wij ons uiterste best doen om het Blu-ray exemplaar bij de winnaars op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

  Naam
  Uw naam (verplicht)
  Uw email (verplicht)
  Adresgegevens
  Adres
  Huisnummer en toev.
  Postcode
  Woonplaats
  Antwoord
  18 maart, 2023

  Trailer