Raised by Wolves – seizoen 1 & 2 WINACTIE

In het tweede seizoen van RAISED BY WOLVES zijn Mother en Father, de twee androids, en hun zes kinderen gevoegd bij een nieuwe atheïstische kolonie in de mysterieuze tropische zone van Kepler 22b. Maar het leven in deze vreemde nieuwe maatschappij is slechts het begin van hun problemen, want het ‘natuurlijke kind’ van Mother dreigt de overgebleven mensen uit te roeien.

Aaron Guzikowski’s unieke Science Fictionreeks Raised by Wolves seizoen 2 is vanaf nu ook beschikbaar samen met een boxset van seizoen 1 & 2 voor wie de twee seizoenen wil.

RAISED BY WOLVES Seizoen 2 – OP DVD & BLU-RAY™ VANAF 14 DECEMBER

In samenwerking met Warner Bros. Home Entertainment en Day One MPM mogen wij twee dvd- en twee Blu-ray box-setjes met seizoen 1 & 2 van dit tweede seizoen van deze serie weggeven. Wil jij deze aan jouw collectie toevoegen? Laat jouw gegevens achter én geef antwoord op de onderstaande vraag:
Ridley Scott treedt hier op als producent en regisseur van de eerste twee afleveringen, maar welke film, met hoofdrollen voor Harrison Ford en Rutger Hauer, regisseerde hij in 1982?

Let op:
De actie loopt tot en met 17 februari. Daarna nemen wij contact op met de winnaars en gaan wij ons uiterste best doen om de dvd- of Blu-ray box-set bij de winnaars op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

  Naam
  Uw naam (verplicht)
  Uw email (verplicht)
  Adresgegevens
  Adres
  Huisnummer en toev.
  Postcode
  Woonplaats
  Antwoord
  10 februari, 2023

  Trailer