Raised by Wolves – seizoen 1 WINACTIE

Hoe kan een machine de onschuld van een kind beschermen? Aaron Guzikowski, schrijver van topfilms als Prisoners en Papillon, neemt ons met zijn nieuwe serie Raised by Wolves mee op een zoektocht naar de essentie van het mens zijn. Samen met wereldberoemde regisseur en producent Ridley Scott, die tevens de eerste twee afleveringen van de serie heeft geregisseerd, toont Guzikowski ons een dystopische toekomst op een verlaten planeet waarin twee androïden de nieuwe generatie van de mensheid moeten opvoeden en beschermen tegen de barre omstandigheden van de buitenwereld en de tegenstanders die daarin leven.

Met de Ierse Amanda Collin en Vikings-ster Travis Fimmel in de hoofdrollen, het schrijftalent van Guzikowski en de visionaire regie van Scott, wordt Raised by Wolves zowel visueel als emotioneel een spectakel.

RAISED BY WOLVES is sinds 22 juni beschikbaar op Blu-ray™ en DVD.

SYNOPSIS
Nadat de aarde compleet verwoest is door een oorlog tussen gelovigen en atheïsten, krijgen twee androïden de taak om menselijke kinderen op te voeden en een atheïstische kolonie te stichten op de mysterieuze, pas ontdekte planeet Kepler-22b. Hun gevaarlijke taak wordt nog hachelijker als er een Ark met overlevende gelovigen op de planeet landt.

In samenwerking met Warner Bros. Home Entertainment en Day One MPM mogen wij twee dvd- en twee Blu-ray-exemplaren van dit seizoen weggeven. Wil jij deze aan jouw collectie toevoegen? Laat jouw gegevens achter, geef jouw voorkeur voor dvd of Blu-ray aan én geef antwoord op de onderstaande vraag:
Ridley Scott treedt hier op als producent en regisseur van de eerste twee afleveringen, maar welke film, met hoofdrollen voor Harrison Ford en Rutger Hauer, regisseerde hij in 1982?

Let op:
De actie loopt tot en met 19 juli. Daarna nemen wij contact op met de winnaars en gaan wij ons uiterste best doen om de dvd of Blu-ray bij de winnaars op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

  Naam
  Uw naam (verplicht)
  Uw email (verplicht)
  Adresgegevens
  Adres
  Huisnummer en toev.
  Postcode
  Woonplaats
  Antwoord
  12 juli, 2022

  Trailer