Ralph Breaks The Internet WINACTIE

Ralph Breaks The Internet draait vanaf 12 december 2018 in de Nederlandse bioscopen.

In de nieuwste animatiefilm van Disney Ralph Breaks the Internet verlaten buitenbeentjes Ralph en Vanellope von Schweetz (stem door Sarah Silverman) Litwak’s arcade om ‘letterlijk’ in de onbekende en spannende wereld van het internet te duiken om op zoek te gaan naar een vervangend onderdeel van Vanellope’s videogame Sugar Rush. Tijdens hun zoektocht op het oneindige en verrassende internet worden ze geholpen door de bewoners: de Netizens die hen helpen de weg te vinden. Ze ontmoeten ook websiteondernemer Yesss, het hart en ziel van de trendsettende website ‘BuzzzTube’ (Stem door Taraji P. Henson) en Shank (stem door Gal Gadot), de onverschrokken coureur uit de stoere racegame Slaughter Race, een spel waar Vanellope zich eindelijk helemaal in thuis voelt. Dit tot grote zorg van Ralph, die bang is zijn beste vriend kwijt te raken.

Met dank aan The Walt Disney Company hebben wij twee leuke pakketjes liggen met een adult t-shirt en een stickervel. Nu is natuurlijk jouw vraag hoe je kans maakt om dat pakket te bemachtigen? Dat hebben we heel makkelijk gemaakt. Laat je gegevens achteren beantwoord op de volgende vraag:
Welke acteur, die een Oscarnominatie kreeg in de categorie Best Actor in a Supporting Role voor zijn rol in Chicago, is in de originele versie te horen als Ralph??

Let op:
De actie loopt tot en met 16 november. Daarna nemen wij contact op met de winnaars en gaan wij ons uiterste best doen om het pakket bij de winnaars op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

[contact-form-7 404 "Not Found"]
9 december, 2018

Trailer