Rambo: Last Blood WINACTIE

Sinds 24 januari ligt RAMBO: LAST BLOOD in de schappen. John Rambo (Sylvester Stallone) heeft zich na de laatste missie teruggetrokken op zijn ranch in Texas, vastbesloten te stoppen en verder te leven in anonimiteit. Tot op een dag een goede vriendin hem om hulp vraagt, nadat haar kleindochter ontvoerd is door een Mexicaans drugskartel. Hij besluit nog één keer de wapens te pakken en stort zich in de gewelddadige wereld van de drugs en sekshandel net over de grens in Mexico. Dat zet natuurlijk kwaad bloed en als het kartel wraak wil nemen op hem, ontstaat er een kat en muis spel waar John al zijn skills moet gebruiken die hij in het verleden heeft opgedaan.

In samenwerking met Dutch Filmworks mogen wij twee Blu-rays weggeven van deze actieknaller met Slys’ iconische oorlogsveteraan. Wil jij deze aan jouw collectie toevoegen? Laat dan hieronder je naam en e-mailadres achter en beantwoord de volgende vraag om kans te maken:
Rambo is van de franchises rond Sylvester Stallone, maar als welk iconisch personage won hij een Golden Globe in de categorie Best Performance by an Actor in a Supporting Role in a Motion Picture in 2016?

Let op:
De actie loopt tot en met 24 januari. Daarna nemen wij contact op met de winnaars en gaan wij onze uiterste best doen om de Blu-ray bij diegene op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

  Naam
  Uw naam (verplicht)
  Uw email (verplicht)
  Adresgegevens
  Adres
  Huisnummer en toev.
  Postcode
  Woonplaats
  Antwoord
  17 januari, 2020

  Trailer