Rambo: Last Blood WINACTIE

“Death is Coming”. Vanaf 19 september is RAMBO: LAST BLOOD in de bioscopen te zien.
Van soldaat tot legende: Sylvester Stallone knalde in 1983 van het scherm in Rambo: First Blood. Nu, 37 jaar later is John Rambo helemaal terug: In Rambo: Last Blood grijpt hij nog eenmaal naar zijn wapens voor een strijd op leven en dood.

Om verder te leven in anonimiteit heeft John Rambo (Sylvester Stallone) zich na zijn laatste missie teruggetrokken tussen zijn paarden op een ranch in Texas. Hij leidt een rustig leven, tot de dag dat de kleindochter van zijn goede vriendin wordt ontvoerd door mensenhandelaren. Vastbesloten haar te redden vertrekt John naar Mexico, waar hij belandt in de heftige wereld van de sekshandel en zich genoodzaakt ziet om opnieuw naar zijn wapens te grijpen. Dat zet vanzelfsprekend kwaad bloed bij het Mexicaanse kartel, dat vanaf dat moment op niets anders zint dan wraak. John zal al zijn skills uit het verleden moeten gebruiken om dit gewelddadige kat-en-muisspel te overleven.

In samenwerking met Dutch Filmworks mogen wij drie setjes vrijkaarten weggeven voor deze terugkeer van John Rambo. Wil jij een setje bemachtigen? Laat dan hieronder je naam en e-mailadres achter en geef antwoord op de volgende vraag:
Rambo is van de franchises rond Sylvester Stallone, maar als welk iconisch personage won hij een Golden Globe in de categorie Best Performance by an Actor in a Supporting Role in a Motion Picture in 2016?

Let op:
De actie loopt tot en met 21 september. Daarna nemen wij contact op met de winnaars en gaan wij onze uiterste best doen om de vrijkaarten bij diegene op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

[contact-form-7 404 "Not Found"]
14 september, 2019

Trailer