Rampage: Big Meets Bigger WINACTIE

Vanaf 12 september ligt actie-avonturenfilm RAMPAGE: BIG MEETS BIGGER in de schappen, een film van regisseur Brad Peyton met icoon Dwayne Johnson in de hoofdrol. Johnson schittert als primatoloog Davis Okoye, een man huiverig voor relaties met mensen maar hecht bevriend met de buitengewoon intelligente en uiterst zeldzame albino zilverrug gorilla George. Okoye redde hem als wees van stropers en nam sindsdien de zorg op zich. Maar een genetisch experiment maakt van deze vriendelijke aap een woedend wezen van enorme afmetingen. Om het allemaal nog erger te maken, blijkt dat er nog meer dieren een genetische verandering hebben ondergaan. Terwijl deze nieuwe alfa roofdieren in Amerika dood en verderf zaaien, gaat Okoye samen met een uit de gratie geraakte geneticus op zoek naar een geneesmiddel. Hij moet zijn weg banen op een steeds veranderend speelveld, niet alleen om een wereldwijde ramp te voorkomen maar ook om het monster te redden dat ooit zijn vriend was.

Met naast Dwayne Johnson, de voor een Oscar® genomineerde Naomie Harris (Moonlight), Malin Akerman (tv-serie Billions), Jake Lacy (tv-serie Girls), Joe Manganiello (tv-serie True Blood) en Jeffrey Dean Morgan (tv-serie The Walking Dead), maar ook P.J. Byrne (The Wolf of Wall Street), Marley Shelton (tv-serie Rise), Breanne Hill (tv-serie Frontier), Jack Quaid (The Hunger Games: Catching Fire), Matt Gerald (tv-serie Daredevil), Jason Liles (Death Note), Demetrius Grosse (tv-serie The Brave), and Will Yun Lee (tv-serie Hawaii Five-O). Peyton regisseerde aan de hand van een scenario van Ryan Engle en Carlton Cuse & Ryan J. Condal en Adam Sztykiel. Het verhaal is van Ryan Eagle.

In samenwerking met Warner Bros. Home Entertainment en Coopr mogen wij twee Blu-ray exemplaren van deze lekkere blockbuster weggeven. Wil jij deze aan jouw collectie toevoegen? Laat dan jouw naam en e-mailadres achter en geef antwoord op de volgende vraag:
Hoe heet de rampenfilm waarvoor Dwayne Johnson eerder samen werkte met Brad Peyton, de regisseur van deze film?

Let op:
De actie loopt tot en met 19 september. Daarna nemen wij contact op met de winnaars en gaan wij ons uiterste best doen om de Blu-ray zo snel mogelijk bij hen op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

  Naam
  Uw naam (verplicht)
  Uw email (verplicht)
  Adresgegevens
  Adres
  Huisnummer en toev.
  Postcode
  Woonplaats
  Antwoord
  12 september, 2018

  Trailer