RAW WINACTIE

Vanaf 26 juli ligt RAW in de schappen op dvd en VOD, een origineel debuut van regisseur Julia Ducournau waarin familierelaties, het studentenleven, seksuele uitspattingen en een afwijkend eetpatroon aan bod komen.

Justine, een briljante student, treedt in de voetsporen van haar ouders en oudere zus Alexia wanneer ze begint aan de opleiding tot dierenarts. Haar zus is al een jaar aan het studeren en heeft haar plek veroverd. Justine moet als eerstejaars nog worden ingewijd in het studentenleven. Als de van huis uit overtuigde vegetariër tijdens een ontgroeningsritueel gedwongen wordt vlees te eten, begint ze een ontoombare trek te krijgen in rauw vlees. Haar nieuwe eetpatroon zorgt niet alleen voor een verandering van haar dagelijkse menu, maar is ook van invloed op de relatie met haar zus. Regisseur Julia Ducournau maakt een origineel debuut met Raw waarin familierelaties, het studentenleven, seksuele uitspattingen en een afwijkend eetpatroon aan bod komen. RAW won prijzen op festivals in Londen en Cannes en zorgde voor heftige reacties tijdens de eerste vertoningen.

Met dank aan Cinemien mogen wij drie dvd exemplaren van deze film weggeven. Wil jij deze aan jouw collectie toevoegen? Dat hebben we heel makkelijk gemaakt. Laat je naam en e-mailadres achter en geef antwoord op de volgende vraag:
Welke actrice is hier te zien als Justine?

Let op:
De actie loopt tot en met 27 juli. Daarna gaan wij ons uiterste best gaan doen om de dvd bij de winnaars op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

  Naam
  Uw naam (verplicht) Uw email (verplicht)
  Adresgegevens
  Adres Huisnummer en toev.
  Postcode Woonplaats
  Antwoord
  19 juli, 2017

  Trailer

  Meer lezen over