Ray Donovan – seizoen 3 WINACTIE

Sinds 17 augustus ligt seizoen 3 van RAY DONOVAN in de schappen. In dit seizoen rouwt Ray Donovan om het verlies van een goede vriend, wat zijn moeizame thuis situatie er niet eenvoudiger op maakt. Zijn vrouw Abby bevindt zich op een breekpunt in haar leven en hun huwelijk. Mickey verzorgt de dochter van callgirl Ginger, die in hetzelfde appartementencomplex wonen. Wanneer Ginger aan het werk is, ontstaat er een bijzondere band tussen de twee. Ray’s broer Terry zit zijn tijd uit in de gevangenis maar komt in conflict met Aryan Brotherhood, waardoor hij op het randje van de dood balanceert. Ray ziet geen andere uitweg dan er voor te zorgen dat Terry op vrije voeten komt, al komt dit met een hoge prijs. Ray’s andere broer Bunchy neemt de zaken van Terry waar in de sportschool, waar hij valt voor een dominante worstelaar genaamd Teresa. Ondertussen neemt Ray een opdracht aan van de steenrijke Andrew Finney, wiens zoon is ontvoerd. Daarnaast werkt hij ook voor Finney’s dochter Paige, een hoge aangeschreven sport zaakwaarneemster die nog veel hogere ambities lijkt te hebben.

Met dank aan Universal Pictures Benelux en Triple P Entertainment mogen wij een dvd exemplaar met het complete derde seizoen vergeven. Wil jij weten hoe jij die kan winnen? Dat hebben we heel makkelijk gemaakt. Laat je naam en e-mailadres achter en geef antwoord op de volgende vraag:
Welke legendarische acteur speelt de rol van drugsdealer slash pooier Mickey?

Let op:
De actie loopt tot en met 5 september 2016. Daarna nemen wij contact op met de winnaar en gaan wij onze uiterste best doen om de dvd bij diegene op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Vergeet niet om ons een LIKE te geven op Facebook, om zo op de hoogte te blijven van de nieuwste winacties!

  Naam
  Uw naam (verplicht) Uw email (verplicht)
  Adresgegevens
  Adres Huisnummer en toev.
  Postcode Woonplaats
  Antwoord
  29 augustus, 2016