Raya and The Last Dragon WINACTIE

Sinds 2 juli ligt DISNEY’S RAYA AND THE LAST DRAGON in de schappen op dvd én Blu-ray: een film waar geloof, hoop en vertrouwen centraal staat.

Disney’s Raya en de Laatste Draak (Raya and the Last Dragon) van Walt Disney Animation Studios voert ons naar Kumandra, een wereld waarin mensen en draken lang geleden in harmonie naast elkaar leefden. Toen een kwade kracht het land bedreigde, offerden de draken zich op om de mensheid te redden. Nu hetzelfde kwaad 500 jaar later opnieuw terugkeert, moet Raya in haar eentje op zoek naar de legendarische laatste draak om het verscheurde land en het diep verdeelde volk te herenigen.

Met dank aan The Walt Disney Company mogen wij zowel twee dvd áls twee Blu-ray exemplaren van deze animatiefilm. Nu is natuurlijk jouw vraag hoe je kans maakt? Dat hebben we heel makkelijk gemaakt. Laat je gegevens achter, geef jouw eventuele voorkeur aan voor dvd of Blu-ray en beantwoord op de volgende vraag:
Welke actrice, die als Rose Tico te zien was in Star Wars -films The Last Jedi en The Rise of Skywalker, is in de originele versie te horen als Raya?

Let op:
De actie loopt tot en met 29 juli. Daarna nemen wij contact op met de winnaars en gaan wij ons uiterste best doen om de dvd’s en Blu-ray’s bij de gelukkigen op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

[contact-form-7 404 "Not Found"]
22 juli, 2021

Trailer