Raya and the Last Dragon WINACTIE

Vanaf 5 maart is het zover, dan is RAYA AND THE LAST DRAGON te zien op Disney+ via Premier access.

Over Raya and the Last Dragon:
Lang geleden, in de fictieve wereld van Kumandra, leefden mensen en draken in harmonie samen. Maar toen een kwade kracht het land bedreigde, offerden de draken zichzelf op om de mensheid te redden. Nu, 500 jaar later, is diezelfde kwade kracht teruggekeerd en is het aan een eenzame krijger, Raya, om de legendarische laatste draak op te sporen om het verwoeste land en het verdeelde volk te herstellen. Tijdens haar reis zal ze leren dat er meer nodig is dan enkel een draak om de wereld te redden. Het vraagt ook om een groot vertrouwen en teamwork met haar achterban en nieuwe vrienden.

Om de release van deze nieuwe avonturenfilm te vieren, heeft The Walt Disney Company een Raya pakket beschikbaar gesteld voor een winactie. In dit pakket vind je een tote bag, sticker set, pins & water bottle. Nu is natuurlijk jouw vraag hoe jij zo’n pakket kan bemachtigen? Dat hebben we heel makkelijk gemaakt. Laat je gegevens achter en beantwoord op de volgende vraag:
Welke actrice, die als Rose Tico te zien was in Star Wars -films The Last Jedi en The Rise of Skywalker, is in de originele versie te horen als Raya?

Let op:
De actie loopt tot en met 10 maart. Daarna nemen wij contact op met de winnaar en gaan wij ons uiterste best doen om het pakket bij de gelukkige op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

[contact-form-7 404 "Not Found"]
3 maart, 2021

Trailer