Ready or Not WINACTIE

Sinds 26 februari ligt READY OR NOT in de schappen op dvd en Blu-ray.

Het moest de mooiste dag van haar leven worden. De jonge Grace (Samara Weaving) staat op het punt om met haar geliefde, Alex Le Domas (Mark O’Brien), in het huwelijksbootje te stappen. De acceptatie binnen de even excentrieke als rijke familie verloopt echter volledig anders dan verwacht. Volgens de traditie moet het nieuwste familielid tijdens haar huwelijksnacht een proef doorstaan. En voordat ze het weet, is Grace onderdeel van een verraderlijk spelletje verstoppertje op leven en dood. Nietsontziend en met alle mogelijke wapens wordt er jacht op haar gemaakt. De kersverse echtgenote is echter geenszins van plan zich zomaar naar de slachtbank te laten leiden…

Met dank aan 20th Century Fox Home Entertainment en Team Lewis mogen wij twee Blu-ray exemplaren weggeven van dit verdomd vermakelijk potje verstoppertje spelen. Wil jij kans maken om deze aan je collectie toe te voegen? Laat dan hieronder je gegevens achter en beantwoord de volgende vraag:
In welke film is Samara Weaving, hoofdrolspeelster van Ready or Not, naast Daniel Radcliffe in de bioscoop te bewonderen?

Let op:
De actie loopt tot en met 16 maart. Daarna nemen wij via e-mail contact op met de prijswinnaars en gaan wij ons uiterste best doen om de Blu-ray bij diegene op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

[contact-form-7 404 "Not Found"]
9 maart, 2020

Trailer