Rebecka Martinsson WINACTIE

Vanaf 27 juni ligt REBECKA MARTINSSON in de schappen, een nieuwe serie in de Lumière Crime Series reeks. Wanneer een goede vriendin onverwacht overlijdt, keert juriste Rebecka Martinsson met tegenzin terug naar Kiruna, de plek waar ze opgroeide. Al snel komt ze tot de gruwelijke ontdekking dat haar vriendin vermoord is, iets waarvan ze de plaatselijke politie eerst moet overtuigen. Rebecka besluit niet naar Stockholm, haar huidige woonplaats, terug te keren tot de zaak is opgelost. Uiteindelijk gaat Rebecka samen met rechercheur Anna-Maria Melle en diens collega Sven-Erik Stålnacke op jacht naar de moordenaar die elk moment opnieuw kan toeslaan. Terwijl Rebecka steeds dichter bij de waarheid komt, wordt ze tegelijkertijd geconfronteerd met haar traumatische verleden. Een verleden dat haar maar niet met rust laat en waardoor ze destijds zelfs Kiruna verliet.

In samenwerking met Lumière en The Publicity Company mogen wij twee dvd exemplaren van deze serie vergeven. Wil jij die aan jouw collectie toevoegen? Laat dan jouw naam en e-mailadres achter en geef antwoord op de volgende vraag:
Hoe heet de auteur van de boeken waarop deze serie gebaseerd is?

Let op:
De actie loopt tot en met 3 juli 2017. Daarna nemen wij contact op met de winnaars en gaan wij ons uiterste best doen om de dvd’s zo snel mogelijk bij hen op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

  Naam
  Uw naam (verplicht) Uw email (verplicht)
  Adresgegevens
  Adres Huisnummer en toev.
  Postcode Woonplaats
  Antwoord
  27 juni, 2017