Rectify – seizoen 2 WINACTIE

Vanaf 19 april ligt RECTIFY – SEIZOEN 2 in de winkelschappen. Rectify is een veelvuldig bekroonde thrillerserie van regisseur Keith Gordon (Dexter, The Killing), geschreven door Oscarwinnaar Ray McKinnon. Daniel Holden was nog jong toen hij ter dood werd veroordeeld omdat hij zijn vriendin zou hebben verkracht en vermoord. Na bijna 20 jaar in de dodencel komt hij op vrije voeten omdat er nieuw DNA-bewijsmateriaal is gevonden. Op dat moment heeft hij zijn hele volwassen leven achter de tralies doorgebracht. Hij begrijpt niets van de wereld waarin hij plotseling belandt, en die wereld begrijpt hem ook niet. Zijn familie heeft het er moeilijk mee en veel van zijn oude kennissen bekijken hem met argwaan. Maar dan ontdekt Daniel dat er in het oorspronkelijke politieonderzoek fouten zijn gemaakt. Al gauw beginnen er geheimen aan het licht te komen die een bedreiging vormen voor de machtspositie van mensen die destijds bij het proces betrokken waren. Wat is er die gruwelijke nacht nu echt gebeurd? Vriend en vijand doen er alles aan om daar achter te komen…

Het is tijd dat deze serie ook in Nederland de aandacht krijgt die het verdient. We zijn dan ook blij dat wij twee Blu-ray boxjes én twee dvd boxjes van seizoen 2 mogen vergeven, met dank aan Just Entertainment. Nu wil jij vast weten wat je moet doen om zo’n set te winnen? Dat hebben we heel makkelijk gemaakt. Laat je naam en e-mailadres achter, geef antwoord op de volgende vraag en geef ook je eventuele voorkeur aan voor Blu-ray of dvd:
In welke film met Matthew McConaughey speelde bedenken Ray McKinnon in 2012?

Let op:
De actie loopt tot en met 26 april 2016. Daarna nemen wij contact op met de winnaars en gaan wij onze uiterste best doen om de seizoens boxjes bij diegenen op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Vergeet niet om ons een LIKE te geven op Facebook, om zo op de hoogte te blijven van de nieuwste winacties!

[contact-form-7 404 "Not Found"]
19 april, 2016

Meer lezen over