Rectify – seizoen 3 WINACTIE

Sinds 16 mei ligt het derde seizoen van RECTIFY in de schappen. Negentien jaar terug werd Daniel Holden ter dood veroordeeld wegens het verkrachten en vermoorden van zijn vriendin Hanna. Maar dankzij nieuw DNA-bewijsmateriaal en de vastberadenheid van zijn zus Amantha is zijn vonnis vernietigd. Na zijn vrijlating is Daniel teruggekeerd naar de nieuwe familie van zijn moeder in het stadje Paulie, Georgia, waar niet iedereen overtuigd is van zijn onschuld. In dit derde seizoen zien we hoe het gezin wanhopig probeert de draad weer op te pakken en om te gaan met de dreigende verbanning van Daniel uit Georgia. Amantha heeft moeite om haar leven te bouwen op iets anders dan het bewijzen van haar broers onschuld, en Tawny en Teddy realiseren zich dat hun huwelijk niet zo sterk is als ze ooit dachten. En als het levenloze lichaam van George Melton opduikt, brengt dat een compleet nieuwe set vragen en twijfels met zich mee over wat er nu echt gebeurde op de nacht dat Hanna stierf…

Het is tijd dat deze serie ook in Nederland de aandacht krijgt die het verdient. We zijn dan ook blij dat wij een Blu-ray box én twee dvd box van seizoen 3 mogen vergeven, dit met dank aan Just Entertainment. Nu wil jij vast weten wat je moet doen om zo’n set te winnen? Dat hebben we heel makkelijk gemaakt. Laat je naam en e-mailadres achter, geef antwoord op de volgende vraag en geef ook je eventuele voorkeur aan voor Blu-ray of dvd:
Abigail Spencer, in Rectify Amantha de zus van Daniel, zien we regelmatig in series. In 2015 speelde ze, als Gena Brune, een terugkerende rol in een seizoen twee van een detectiveserie. Over welke serie hebben we het hier? ?

Let op:
De actie loopt tot en met 10 juli. Daarna nemen wij contact op met de winnaars en gaan wij ons uiterste best doen om de dvd of Blu-ray zo snel mogelijk bij hen op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

[contact-form-7 404 "Not Found"]
3 juli, 2017

Trailer