Red Sparrow WINACTIE

RED SPARROW is vanaf 1 maart 2018 in de Nederlandse bioscoop te zien, ook in IMAX en Dolby Cinema

Tegen haar wil wordt Dominika Egorova (Jennifer Lawrence) opgeleid tot een ‘sparrow’, een getrainde verleidster van de Russische veiligheidsdienst. Dominika leert haar lichaam als een wapen te gebruiken, maar heeft moeite haar eigenwaarde te behouden tijdens de onmenselijke training. In een oneerlijk systeem vindt ze haar kracht en ze groeit uit tot één van de beste aanwinsten van het programma. Haar eerste doelwit is Nate Nash (Joel Edgerton), een CIA-agent die verantwoordelijk is voor de meest gevoelige infiltratie in de Russische inlichtingendienst. De twee jonge agenten komen in een neerwaartse spiraal van aantrekkingskracht en bedrog terecht, wat een bedreiging vormt voor hun carrière, hun loyaliteit en de veiligheid van beide landen.

RED SPARROW is gebaseerd op het boek van de voormalige CIA-agent Jason Matthews. De film herenigd Jennifer Lawrence met ‘Hunger Games’-regisseur Francis Lawrence. De cast bestaat verder uit onder andere Charlotte Rampling, Jeremy Irons, Mary-Louise Parker, Matthias Schoenearts en Thekla Reuten.

Bezoek ook de officiële site van 20th Century Fox – #RedSparrow
©2017 Twentieth Century Fox Film Corporation. All rights reserved.
Kijkwijzer: N.n.b.

Ter ere van de release van deze film mogen wij in samenwerking met 20th Century Fox 3 setjes vrijkaarten weggeven, met daarnaast twee geweldige merchandise items, namelijk twee Can CooClip-On Phone Lens Set en twee Umbrellas! Die wil jij natuurlijk bemachtigen, dus hoe maak je kans? Dat hebben we heel makkelijk gemaakt. Laat je naam en e-mailadres achter en geef antwoord op de volgende vraag:
Regisseur Francis Lawrence en Oscarwinnares Jennifer Lawrence werkten eerder met elkaar samen. Hoe heet deze reeks, gebaseerd op de boeken van Suzanne Collins?

Let op:
De actie loopt tot en met 3 maart 2018. Daarna nemen wij contact op met de winnaars en zullen wij hen de vrijkaarten en merchandise zo snel mogelijk bezorgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

  Naam
  Uw naam (verplicht)
  Uw email (verplicht)
  Adresgegevens
  Adres
  Huisnummer en toev.
  Postcode
  Woonplaats
  Antwoord
  24 februari, 2018

  Trailer

  Meer lezen over