Regression WINACTIE

Sinds 30 maart ligt REGRESSION in de winkels. In deze huiveringwekkende thriller schitteren Ethan Hawke en Emma Watson. Detective Bruce Kenner (Hawke) onderzoekt een zedenzaak waar de jonge Angela (Watson) bij betrokken is. Angela beschuldigt haar vader van ongewenste intimiteiten. Wanneer haar vader de misdaad bekent, besluiten ze een psychiater in te zetten die haar terugbrengt naar het moment van de daad. Ze ontdekken echter veel schokkende dingen dan ze ooit hadden kunnen voorzien…

Ben je benieuwd geworden? Dat is mooi, want in samenwerking met eOne Benelux mogen wij maar liefst 3 Blu-ray’s van de film weggeven! Daar wil jij er natuurlijk heel graag eentje van winnen en dat hebben we gelukkig heel makkelijk voor je gemaakt. Laat heel simpel je naam en e-mailadres achter en geef antwoord op de volgende vraag:
Welke film van de regisseur van Regression won in 2005 de Oscar voor Beste Buitenlandse film?

Let op:
De actie loopt tot en met 5 april, waarna wij contact zullen zoeken met de winnaars. Vervolgens zullen wij ons best gaan doen om de Blu-ray’s zo snel mogelijk bij diegenen op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Vergeet niet om ons een LIKE te geven op Facebook, om zo op de hoogte te blijven van de nieuwste winacties!

[contact-form-7 404 "Not Found"]
1 april, 2016