Remember WINACTIE

Vanaf 19 mei draait REMEMBER in de bioscopen. Remember draaide als competitiefilm tijdens het Filmfestival van Venetië en greep met een tweede plaats nét naast de Audience Award tijdens de afgelopen editie van het Leiden International Film Festival.

Elke keer als Zev (Oscarwinnaar Christopher Plummer) wakker wordt, roept hij de naam van zijn vrouw om er vervolgens aan herinnerd te worden dat ze onlangs is overleden. Zev lijdt aan geheugenverlies. Daarom heeft zijn vriend Max (Oscarwinnaar Martin Landau) uitgebreide instructies opgeschreven voor de reis die Zev gaat maken. Een reis die hem meerdere plekken in Amerika en Canada leidt, op zoek naar de man die zeventig jaar eerder verantwoordelijk was voor de dood van zijn familie in het concentratiekamp van Auschwitz.

In samenwerking met Paradiso Filmed Entertainment mogen wij iemand de kans geven de film zelf te gaan bewonderen, wij mogen namelijk een setje vrijkaarten weggeven. Nu is natuurlijk jouw vraag hoe je kans maakt op deze kaarten en dat hebben we heel makkelijk gemaakt. Laat je gegevens achter en geef antwoord op de volgende vraag:
Met welke rol werd Christopher Plummer in 2012 de oudste Oscarwinnaar?

Let op:
De actie loopt tot en met 18 mei 2016. Daarna nemen wij contact op met de winnaar en gaan wij onze uiterste best doen om de vrijkaarten bij diegene op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Vergeet niet om ons een LIKE te geven op Facebook, om zo op de hoogte te blijven van de nieuwste winacties!

  Naam
  Uw naam (verplicht) Uw email (verplicht)
  Adresgegevens
  Adres Huisnummer en toev.
  Postcode Woonplaats
  Antwoord
  11 mei, 2016