Reminiscence WINACTIE

ugh Jackman speelt Nick Bannister, een privédetective van de geest, die navigeert door de verleidelijke wereld van het verleden wanneer zijn leven wordt veranderd door een nieuwe cliënt: Mae. Een eenvoudige zaak wordt een obsessie, nadat ze verdwijnt en hij vecht om de waarheid over haar te achterhalen.

Reminiscence is vanaf 22 december beschikbaar op:
· EST via Pathé Thuis, Ziggo, KPN, Apple TV, Amazon Prime Video, Google Play, YouTube, Microsoft Xbox & Rakuten TV
· VOD via Pathé Thuis, Ziggo, KPN, Apple TV, Amazon Prime Video, Google Play, YouTube, Microsoft Xbox & Rakuten TV
· 4K Ultra HD, Blu-ray™ en DVD.

SYNOPSIS
Nick Bannister (Hugh Jackman) is een geheugendetective. Hij leidt zijn cliënten door het duistere, verleidelijke verleden en geeft ze toegang tot verloren herinneringen. Zijn leven aan de rand van de gezonken kust van Miami verandert voorgoed door Mae (Ferguson), een nieuwe cliënt. Maar in het verleden duiken kan een gevaarlijke obsessie worden. Als Bannister probeert te achterhalen hoe Mae is verdwenen, stuit hij op een een gewelddadig complot dat hem uiteindelijk confronteert met de vraag: Hoe ver ga je voor een geliefde?

In samenwerking met Warner Bros. Home Entertainment en Day One MPM mogen wij twee dvd-, twee Blu-ray en twee 4K UHD-exemplaren van deze film weggeven. Wil jij deze aan jouw collectie toevoegen? Laat jouw gegevens achter, geef jouw voorkeur voor dvd, Blu-ray óf 4K UHD aan én geef antwoord op de onderstaande vraag:
Hoe heet de regisseuse van Reminiscence, die naam maakte met Westworld en met Reminiscence haar filmdebuut aflevert?

Let op:
De actie loopt tot en met 23 januari. Daarna nemen wij contact op met de winnaars en gaan wij ons uiterste best doen om de dvd, Blu-ray of 4K UHD bij de winnaars op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

[contact-form-7 404 "Not Found"]
16 januari, 2022

Trailer