Rendez-vous WINACTIE

In de verfilming Rendez-vous, naar het gelijknamige boek van Ester Verhoef, zien we hoe Simone het roer in haar leven omgooit en samen met haar man Eric en hun twee kinderen vertrekt naar Frankrijk om daar een chambre d’hôtes te maken. Terwijl de hectiek van de bouw toeneemt, begint Simone een spannende affaire met de knappe Michel. Maar is Simone wel opgewassen tegen dit leven of ziet ze de Franse droom langzaam ontaarden in een nachtmerrie? Vanaf vandaag kan je dat ook thuis bekijken, want de film is op dvd en Blu-ray verkrijgbaar. In samenwerking met Triple P Entertainement mogen wij van beide een exemplaar weggeven!

Nu is natuurlijk jouw vraag hoe je kans maakt op deze blu-ray en dat hebben we heel makkelijk gemaakt. Laat je gegevens achter en geef antwoord op de volgende vraag:
Wie is de regisseuse van deze boekverfilming?

Let op:
De actie loopt tot en met 11 oktober 2015, waarna wij ons uiterste best doen om de Blu-ray zo snel mogelijk bij jou op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

Vergeet niet om ons een LIKE te geven op Facebook, om zo op de hoogte te blijven van de nieuwste winacties!

[contact-form-7 404 "Not Found"]
5 oktober, 2015