Renfield WINACTIE

Nicholas Hoult schittert als Renfield, het gekwelde hulpje van de meest narcistische baas uit de geschiedenis: Dracula (Nicolas Cage). Renfield wordt gedwongen om zijn meester van slachtoffers te voorzien en alles te doen wat van hem gevraagd wordt, hoe vernederend dat ook is. Maar na eeuwenlange dienstbaarheid wil Renfield weleens zien wat het leven buiten de schaduw van de Heer van het Duister te bieden heeft. Alleen weet hij niet zo goed hoe hij uit die ongezonde relatie moet komen.

RENFIELD is sinds 9 augustus verkrijgbaar op DVD & Blu-ray.

Met dank aan Universal Pictures Home Entertainment en Day One MPM mogen wij een dvd- én een Blu-ray exemplaar van deze film weggeven. Wil jij deze aan jouw collectie toevoegen? Laat je gegevens achter, geef je eventuele voorkeur aan voor dvd of Blu-ray én geef antwoord op de onderstaande vraag:
In Renfield zien we Nicolas Cage als Dracula, maar voor welke film won hij in 1996 een Oscar in de categorie Best Actor in a Leading Role?

Let op:
De actie loopt tot en met 22 september. Daarna nemen wij contact op met de winnaars en gaan wij ons uiterste best doen om het dvd- of Blu-ray-exemplaar bij de winnaars op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

[contact-form-7 404 "Not Found"]
15 september, 2023

Trailer