Réparer les vivants WINACTIE

Sinds 16 juni ligt het prachtige RÉPARER LES VIVANTS in de schappen. Vroeg in de ochtend trekken drie jonge surfers naar de zee om de ijskoude golven te trotseren. Op hun weg terug naar huis krijgen zij een noodlottig ongeval. De 19-jarige Simon Limbres wordt in comateuze toestand naar het ziekenhuis vervoerd, waar de arts constateert dat hij hersendood is. Zijn hart blijft door machines op gang, maar daar is dan ook alles mee gezegd. Zijn ouders zijn ontroostbaar en moeten snel een moeilijke beslissing nemen over mogelijke orgaandonatie. Tegelijkertijd moet Claire, moeder van twee net volwassen zonen, in Parijs onder ogen zien dat haar hart niet lang meer zal blijven functioneren. Haar gezondheid gaat snel achteruit en de enige mogelijkheid voor een langer leven lijkt een donorhart. Het hart van Simon zou haar redding kunnen zijn.

In samenwerking met Cinéart Nederland mogen wij twee dvd’s van deze prachtige film weggeven. Nu wil jij vast weten wat je moet doen om deze film te winnen? Dat hebben we heel makkelijk gemaakt. Laat jouw naam en e-mailadres achter en geef antwoord op de volgende vraag:
In de film is een hoofdrol weggelegd voor Emmanuelle Seigner. Zij is sinds 1989 getrouwd met een controversiële regisseur, over wie hebben we het?

Let op:
De actie loopt tot en met 28 juni. Daarna nemen wij contact op met de winnaars en gaan wij ons uiterste best doen om de dvd’s zo snel mogelijk bij hen op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

  Naam
  Uw naam (verplicht) Uw email (verplicht)
  Adresgegevens
  Adres Huisnummer en toev.
  Postcode Woonplaats
  Antwoord
  21 juni, 2017