Resident Evil -Apocalypse -Retribution 4K WINACTIE

Sony Pictures Home Entertainment bracht begin november drie Resident Evil-films uit op 4K Ultra HD:

Resident Evil
Een speciale militaire eenheid vecht tegen een krachtige, uit de hand gelopen supercomputer en honderden wetenschappers die na een laboratoriumongeval zijn gemuteerd tot vleesetende wezens.

Resident Evil: Apocalypse
Alice is terug en moet het opnemen tegen een niet te stoppen, bio-ontworpen moordmachine in het actievolle vervolg op de sci-fi-hit van Resident Evil.

Resident Evil: Retribution
Het T-virus van de Umbrella Corporation verspreidt zich over de wereld en verandert gewone mensen in een zombie-legioen. Er is nog maar één hoop voor de mensheid: Alice (Milla Jovovich). In de research faciliteit van Umbrella knokt ze zich een weg door steden en continenten. Oude vrienden worden nieuwe vijanden en alles waar ze in gelooft, lijkt niet waar te zijn.

Verschijningsdatum:
∙ Op 4K: 04/11/2020

In samenwerking met Sony Pictures Home Entertainment en Weber Shandwick mogen wij twee sets van drie Resident Evil-films op 4K Ultra HD weggeven! Wil jij deze aan jouw collectie toevoegen? Laat je gegevens achter en beantwoord de volgende vraag:
Welke Britse regisseur, bekend van dubieuze titels als The Three Musketeers, Mortal Kombat en Event Horizon, is verantwoordelijk voor de regie en het script van nogal wat Resident Evil-films?

BELANGRIJK:
Voor het spelen van deze 4K release is een speciale 4K-speler nodig! Deze disc speelt dus NIET op een gewone dvd óf Blu-ray speler!

Let op:
De actie loopt tot en met 16 december. Daarna nemen wij contact op met de winnaars, die wij zo snel mogelijk het 4K exemplaar zullen bezorgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

  Naam
  Uw naam (verplicht)
  Uw email (verplicht)
  Adresgegevens
  Adres
  Huisnummer en toev.
  Postcode
  Woonplaats
  Antwoord
  9 december, 2020

  Trailer