Resident Evil: The Final Chapter WINACTIE

Op 26 januari 2017 draait RESIDENT EVIL: THE FINAL CHAPTER in de Nederlandse bioscopen, het laatste deel van de spannende filmreeks met natuurlijk Milla Jovovich in de hoofdrol.

Na de gebeurtenissen van Resident Evil: Retribution is Alice (Milla Jovovich) nu de enige overlevende van de strijd die het laatste gevecht van de mensheid tegen de ondoden had moeten zijn. Nu moet zij terugkeren naar de plek waar de nachtmerrie begon – The Hive in Raccoon City, waar de Umbrella Corporation zich aan het voorbereiden is op een laatste en beslissende slag tegen de overlevenden van de apocalyps.

Om deze release wat extra kracht bij te zetten, mogen wij een prachtige sweater weggeven. Die wil jij natuurlijk winnen en dat hebben we heel makkelijk gemaakt. Laat je naam en e-mailadres achter en geef antwoord op de volgende vraag:
Hoe heet de regisseur van deze film, die hiermee al zijn vierde Resident Evil film aflevert?

Let op:
De actie loopt tot en met 26 januari. Daarna nemen wij contact op met de winnaar, die wij zo snel mogelijk de sweater zullen bezorgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

[contact-form-7 404 "Not Found"]
19 januari, 2017