Rick and Morty – seizoen 1 t/m 4 WINACTIE

Ze voorstellen is niet meer nodig. Wetenschapper Rick en zijn kleinzoon Morty Smith hebben al jaren een vaste stek verworven in televisieland, als een van de beste en grappigste animatiereeksen die op het kleine scherm te zien zijn. De intergalactische avonturen van de cynische Rick en nerveuze Morty zijn inmiddels klassiekers geworden, die elke liefhebber van animatie gezien moet hebben.

De critici hoeven niet meer overtuigd te worden: de animatiereeks werd reeds overladen met lof en een pak prijzen, waaronder 2 Emmy’s.

De eerste vier seizoenen van Rick and Morty zijn sinds 25 augustus beschikbaar op Blu-ray™ en DVD.

SYNOPSIS
De serie volgt de bizarre avonturen van de cynische en grillige wetenschapper Rick Sanchez en zijn overdreven nerveuze kleinzoon Morty Smith, die hun tijd verdelen tussen het gezinsleven en interdimensionale avonturen.

In samenwerking met Warner Bros. Home Entertainment en Day One MPM mogen wij een Blu-ray-set weggeven met seizoen 1 t/m 4 van deze heerlijke serie voor ieder met een hart voor pop-cultuur en geeky dingen. Wil jij deze aan jouw collectie toevoegen? Laat jouw gegevens achter en geef antwoord op de onderstaande vraag:
Hoe heet de Amerikaans (stem)acteur, animator, scenarist, producent en regisseur die niet alleen de bedenker is van de serie, maar ook verantwoordelijk is voor de stemmen van zowel Rick als Morty?

Let op:
De actie loopt tot en met 15 september. Daarna nemen wij contact op met de winnaar en gaan wij ons uiterste best doen om de Blu-ray bij de winnaar op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

[contact-form-7 404 "Not Found"]
8 september, 2021

Trailer