Rick and Morty – seizoen 5 WINACTIE

De intergalactische avonturen van de cynische Rick en nerveuze Morty zijn inmiddels klassiekers geworden, die elke liefhebber van animatie gezien moet hebben. In het vijfde seizoen van Rick and Morty volg je wetenschapper Rick Sanchez en zijn kleinzoon Morty Smith in nog eens 10 afleveringen, waarin ze de meest bizarre avonturen beleven.

Het vijfde seizoen van Rick and Morty is sinds 8 december 2021 beschikbaar op Blu-ray™ en DVD.

SYNOPSIS
De serie volgt de bizarre avonturen van de cynische en grillige wetenschapper Rick Sanchez en zijn overdreven nerveuze kleinzoon Morty Smith, die hun tijd verdelen tussen het gezinsleven en interdimensionale avonturen.

In samenwerking met Warner Bros. Home Entertainment en Day One MPM mogen wij twee dvd- en twee Blu-ray exemplaren van dit vijfde seizoen weggeven. Wil jij deze aan jouw collectie toevoegen? Laat jouw gegevens achter, geef jouw eventuele voorkeur aan voor dvd óf Blu-ray én geef antwoord op de onderstaande vraag:
Hoe heet de Amerikaans (stem)acteur, animator, scenarist, producent en regisseur die niet alleen de bedenker is van de serie, maar ook verantwoordelijk is voor de stemmen van zowel Rick als Morty?

Let op:
De actie loopt tot en met 11 mei. Daarna nemen wij contact op met de winnaars en gaan wij ons uiterste best doen om de dvd of Blu-ray bij de winnaars op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

  Naam
  Uw naam (verplicht)
  Uw email (verplicht)
  Adresgegevens
  Adres
  Huisnummer en toev.
  Postcode
  Woonplaats
  Antwoord
  4 mei, 2022

  Trailer