Rikkie de Ooievaar WINACTIE

Vanaf vandaag, 17 juli, ligt RIKKIE DE OOIEVAAR in de schappen op dvd. Rikkie is eigenlijk een mus, maar hij is van jongs af aan opgevoed door ooievaars. Zodoende denkt hij dat hij er zelf ook een is. Op een dag hoort hij de waarheid en kort daarna begint zijn familie zonder hem aan de trektocht naar Afrika. Maar Rikkie is eigenwijs: hij reist de anderen achterna, om te bewijzen dat hij toch echt een ooievaar is. Onderweg sluit hij vriendschap met Olga, een nogal groot dwerguiltje, en Kiki, een vrolijke parkiet met hoogtevrees. Samen reizen de drie verder naar het zuiden. Onderweg krijgen ze te maken met boze vleermuizen, elektronische postduiven, maffiakraaien en een dodelijke honingdas. De vraag is wanneer Rikkie eindelijk zal inzien dat hij geen piepklein ooievaartje is maar een machtige mus…

Wil jij kans maken op deze heerlijke animatiefilm? Met dank aan Just Entertainment mogen wij drie exemplaren weggeven en winnen hebben we weer heel makkelijk gemaakt. Laat je naam en e-mailadres achter en geef antwoord op de volgende vraag:
Welke gedreven en zeer getalenteerde jongen, die reeds speelde in films als Bloed, Zweet & Tranen, Onze Jongens, De Familie Slim en Uilenbal, heeft de stem ingesproken van Rikkie?

Let op:
De actie loopt tot en met 24 juli. Daarna nemen wij contact op met de winnaars en gaan wij onze uiterste best doen om de dvd bij diegenen op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

[contact-form-7 404 "Not Found"]
17 juli, 2018

Trailer