Rikkie de Ooievaar WINACTIE

Rikkie is eigenlijk een mus, maar hij is van jongs af aan opgevoed door ooievaars. Zodoende denkt hij dat hij er zelf ook een is. Op een dag hoort hij de waarheid en kort daarna begint zijn familie zonder hem aan de trektocht naar Afrika. Maar Rikkie is eigenwijs: hij reist de anderen achterna, om te bewijzen dat hij toch echt een ooievaar is. Onderweg sluit hij vriendschap met Olga, een nogal groot dwerguiltje, en Kiki, een vrolijke parkiet met hoogtevrees. Samen reizen de drie verder naar het zuiden. Onderweg krijgen ze te maken met boze vleermuizen, elektronische postduiven, maffiakraaien en een dodelijke honingdas. De vraag is wanneer Rikkie eindelijk zal inzien dat hij geen piepklein ooievaartje is, maar een machtige mus…

Sinds 22 maart is RIKKE DE OOIEVAAR in de bioscopen te bewonderen, echter… wij hebben iets unieks voor jullie!
In samenwerking met Just Film Distribution en Just4Kids mogen wij namelijk 2×4 kaartjes weggeven voor de speciale screening in Julianatoren op 31 maart! Hierbij zit dan ook toegang voor de gehele dag tot het park!

Nu wil jij vast weten wat je moet doen om dit te winnen? Dat hebben we heel makkelijk gemaakt. Laat je naam en e-mailadres achter en geef antwoord op de volgende vraag:
Welke gedreven en zeer getalenteerde jongen, die reeds speelde in films als Bloed, Zweet & Tranen, Onze Jongens, De Familie Slim en Uilenbal, heeft de stem ingesproken van Rikkie?

Let op:
De actie loopt tot en met 26 maart. Daarna nemen wij contact op met de winnaars. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

[contact-form-7 404 "Not Found"]
20 maart, 2018

Trailer