Rio, I Love You WINACTIE

Vanaf 19 november ligt Rio, I Love You in de winkelschappen. De film bestaat uit tien korte film segmenten gecreëerd door regisseurs uit de hele wereld. De verhaallijn van elk segment concentreert zich op een ontmoeting van de liefde in een andere wijk van de stad, waarbij de onderscheidende kwaliteiten en het karakter van die locatie blijkt. Verschillende culturen worden overbrugd terwijl unieke en universele liefdesuitingen worden gevierd. Voor dit project verleenden regisseurs als Fernando Meirelles, José Padilha en Paolo Sorrentino hun medewerking. Deze prachtige korte verhaallijnen wil jij natuurlijk lekker op de bank bekijken en wij bieden je deze kans! Met dank aan September Film mogen wij namelijk drie dvd’s van deze film weggeven!

Nu is natuurlijk jouw vraag hoe je kans maakt op deze dvd? Dat hebben we heel makkelijk gemaakt. Laat je gegevens achter en beantwoord de volgende vraag:
Op welke film uit 2008 over een andere grote wereldstad is deze film een soort vervolg?

Let op:
De actie loopt tot en met 26 november 2015. Daarna benaderen wij per mail de winnaars en gaan wij ons uiterste best doen om de film zo snel mogelijk bij jou op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Vergeet niet om ons een LIKE te geven op Facebook, om zo op de hoogte te blijven van de nieuwste winacties!

[contact-form-7 404 "Not Found"]
19 november, 2015