Riphagen Blu-ray WINACTIE

Sinds 25 januari ligt Riphagen in de schappen, in de versie van de complete tv-serie. De beruchte Amsterdamse crimineel Andries ‘Al Capone’ Riphagen werkt tijdens de Tweede Wereldoorlog fanatiek samen met de Duitsers. Riphagen wordt onmetelijk rijk met het opsporen, afpersen en verraden van Joodseonderduikers, en waant zich hierbij onaantastbaar. Maar als hij een belangrijke verzetsgroep verraadt, opent de jonge politieagent en verzetsstrijder Jan van Liempd de jacht op hem.

Dit levert een spannende serie op, met een fantastische rol van Jeroen van Koningsbrugge. Met dank aan September Film zijn wij dan ook blij dat wij drie Blu-ray exemplaren van de tv-serie mogen vergeven! Nu is natuurlijk jouw vraag hoe je kans maakt op zo’n Blu-ray? Dat hebben we heel makkelijk gemaakt. Laat je gegevens achter en beantwoord de volgende vraag:
Welke actrice, die nu ook te zien is in de serie Klem en Wie is de Mol, speelt hier de rol van Lena?

Let op:
De actie loopt tot en met 1 februari. Daarna nemen wij contact op met de winnaars, die wij zo snel mogelijk de Blu-ray zullen bezorgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

  Naam
  Uw naam (verplicht) Uw email (verplicht)
  Adresgegevens
  Adres Huisnummer en toev.
  Postcode Woonplaats
  Antwoord
  25 januari, 2017

  Meer lezen over