Risen WINACTIE

RISEN draait vanaf 24 maart in de bioscoop!

Clavius (Joseph Fiennes) is een machtige aanvoerder in het Romeinse leger, die samen met zijn rechterhand Lucius (Tom Felton) de opdracht krijgt van Pontius Pilatus om bij de kruisiging van Jezus aanwezig te zijn en het lichaam daarna te bewaken. Er ontstaat onrust in Jeruzalem vanwege het gerucht dat Jezus is opgestaan uit de dood en er dreigt een groot protest tegen de Romeinse macht. Om dat te voorkomen moeten Clavius en Lucius het lichaam koste wat kost terugvinden.

Like ook de Facebookpagina van de film: facebook.com/RisenFilmNL

Ter ere van de release van deze film hebben we een erg leuk en vooral fijn geurig promotieartikel te vergeven. Zo mogen wij twee exclusieve geurkaarsen weggeven in een fraai Risen blikje. Wil jij weten hoe jij zo’n geurkaars kan winnen? Dat hebben we heel makkelijk gemaakt. Laat je naam en e-mailadres achter en geef antwoord op de volgende vraag:
Voor welke beruchte ‘water-film’ en megaflop was regisseur Kevin Reynolds eerder verantwoordelijk?

Let op:
De actie loopt tot en met 28 maart 2016. Daarna nemen wij contact op met de winnaars en gaan wij onze uiterste best doen om de geurkaarsen bij diegenen op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Vergeet niet om ons een LIKE te geven op Facebook, om zo op de hoogte te blijven van de nieuwste winacties!

  Naam
  Uw naam (verplicht) Uw email (verplicht)
  Adresgegevens
  Adres Huisnummer en toev.
  Postcode Woonplaats
  Antwoord
  23 maart, 2016