Roald Dahl’s The Witches WINACTIE

Na het lezen van de klassieker van meesterverteller Roald Dahl kijkt menig kind wantrouwend om naar dames in deftige mantelpakjes die zich af en toe flink aan het hoofd krabben. Het betoverende The Witches bewijst op een geniale manier dat die achterdocht meer dan terecht is.

Wanneer Luke (Jahzir Bruno) samen met zijn grootmoeder (Octavia Spencer) voor heksen wegvlucht en zij hun toevlucht zoeken in het luxueuze Grand Orleans Imperial Island Hotel, blijkt dat precies hetzelfde hotel te zijn waar de opperheks (Anne Hathaway) met haar mede-heksen snode plannen smeedt om mensenkinderen uit te roeien. Laat je door de nieuwe verfilming van dit meeslepende verhaal vol zwarte humor meevoeren naar het Alabama van de jaren zestig en beleef hoe regisseur Robert Zemeckis heksen opnieuw tot leven laat komen.

ROALD DAHL’S THE WITCHES is vanaf 17 maart beschikbaar op Blu-ray™ en DVD.

SYNOPSIS
In deze adaptatie van Roald Dahl’s meesterwerk, The Witches, komen een weesjongen en zijn grootmoeder een groep verleidelijke, maar gemene heksen tegen. Ze zijn door de Opperheks samengekomen om kwaadaardige plannen uit te voeren.

In samenwerking met Warner Bros. Home Entertainment en Day One MPM mogen wij een dvd- en een Blu-ray exemplaar van deze nieuwe verfilming weggeven. Wil jij deze aan jouw collectie toevoegen? Laat jouw gegevens achter én geef antwoord op de onderstaande vraag:
In deze nieuwe verfilming wordt de rol van Opperheks gespeeld door Anne Hathaway, maar welke legendarische actrice speelt deze rol in de verfilming uit 1990?

Let op:
De actie loopt tot en met 22 maart. Daarna nemen wij contact op met de winnaars en gaan wij ons uiterste best doen om de dvd of Blu-ray bij de winnaars op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

[contact-form-7 404 "Not Found"]
15 maart, 2021

Trailer