Robin Hood WINACTIE

Vanaf 22 november draait ROBIN HOOD in de bioscoop. Robin van Loxley (Taron Egerton), een door oorlog geharde kruisvaarder keert met hulp van de Moorse commandant Little John (Jamie Foxx) na jaren terug naar Engeland. Thuis blijkt zijn landgoed verwoest, heeft de liefde van zijn leven een ander omdat hij ten onrechte dood werd verklaard en heerst er armoede onder de inwoners van Nottingham dankzij de meedogenloze sheriff (Ben Mendelsohn). Robin en John beginnen een dappere opstand tegen de corrupte Engelse kroon en zetten hun nieuwe vechtstijl in om belastinggeld te onderscheppen. In een actie avontuur vol ruige slagvelden, knallende gevechten en tijdloze romantiek ontwikkelt Robin zich tot een legendarische rebel met een niet te stoppen leger.

Met dank aan Independent Films mogen wij twee pakketten weggeven, met daarin niet alleen vrijkaarten, maar ook een Robin Hoodie en een pijl en boog pen! Wil jij zo’n pakket winnen? Dat hebben we heel makkelijk gemaakt. Laat je naam en e-mailadres achter en geef antwoord op de volgende vraag:
Deze Robin Hood werd 110 jaar na de eerste Robin Hood-film uitgebracht. Wat is de titel van die film uit 1908?

Let op:
De actie loopt tot en met 22 november. Daarna nemen wij contact op met de winnaars, die wij zo snel mogelijk de vrijkaarten zullen toesturen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

  Naam
  Uw naam (verplicht)
  Uw email (verplicht)
  Adresgegevens
  Adres
  Huisnummer en toev.
  Postcode
  Woonplaats
  Antwoord
  16 november, 2018

  Trailer