Roger Waters – The Wall WINACTIE

Roger Waters, medeoprichter en songwriter van Pink Floyd, combineert het epische en het persoonlijke in Roger Waters The Wall, een concertfilm die doorgaat achter de schermen. Gebaseerd op het baanbrekende conceptalbum kan Roger Waters The Wall een conceptfilm genoemd worden; het is een show die de zintuigen overrompelt, gecombineerd met een intense persoonlijke reis die zich bezighoud met het verlies dat Roger zijn hele leven al heeft gevoeld als gevolg van oorlog. Op het podium en nu ook op beeld heeft Waters zijn overtuigingen gekanaliseerd in zijn kunst en zijn muziek. Met Roger Waters The Wall geeft Waters – samen met collega-muzikanten en creatieve medewerkers – het publiek een fenomenale ervaring van een rock & roll concert en levert een onvergetelijke en diepe emotionele ervaring.

Een show om van te genieten en die wil jij dan ook vast winnen. Wij zijn dan ook blij dat wij in samenwerking met Universal Pictures Benelux en Triple P Entertainment twee Blu-rays weg mogen geven van dit muzikale spektakel. Wil jij weten hoe je kans maakt op die Blu-ray? Dat hebben we heel makkelijk gemaakt. Laat je naam en e-mailadres achter en geef antwoord op de volgende vraag:
Op welke exacte datum verscheen het conceptalbum The Wall van Pink Floyd?

Let op:
De actie loopt tot en met 25 december 2015. Daarna gaan wij ons uiterste best doen om de Blu-ray bij jou op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Vergeet niet om ons een LIKE te geven op Facebook, om zo op de hoogte te blijven van de nieuwste winacties!

  Naam
  Uw naam (verplicht) Uw email (verplicht)
  Adresgegevens
  Adres Huisnummer en toev.
  Postcode Woonplaats
  Antwoord
  18 december, 2015