Rogue One: A Star Wars Story WINACTIE

Sinds 21 april ligt ROGUE ONE: A STAR WARS STORY in de schappen.

Lucasfilm presenteert Rogue One: A Star Wars Story, de eerste stand alone-film in het Star Wars universum. Rogue One gaat over een groep rebellen met de missie om de plannen voor de Death Star, het ultieme vernietigingswapen, te stelen van het oppermachtige Keizerrijk. Dit belangrijke moment op de Star Wars-tijdlijn is allesbepalend. Lukt het de rebellen het sterrenstelsel te redden?

Rogue One was een groot succes aan de box-office en je mag dan ook een fraaie home entertainment release verwachten. Je wordt op je wenken bedient, want zowel de dvd als Blu-ray zijn weer keurig verzorgd. Het mooie is, dat wij namens The Walt Disney Company een dvd (plus USB stick) én Blu-ray exemplaar (+ t-shirt) weg mogen geven. Twee supervette duo-pakketten dus, een must voor de Star Wars liefhebber!Nu is natuurlijk jouw vraag hoe je kans maakt op deze fraaie prijzen? Dat hebben we heel makkelijk gemaakt. Laat je gegevens achter, geef jouw eventuele voorkeur aan voor dvd of Blu-ray en bantwoord op de volgende vraag:
Regisseur Gareth Edwards leverde in 2010 een monsterlijke film af, waarmee hij zichzelf behoorlijk in de spotlights wist te zetten. Over welke film hebben we het?

Let op:
De actie loopt tot en met 12 mei. Daarna nemen wij contact op met de winnaars en gaan wij ons uiterste best doen om de setjes bij de gelukkigen op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

[contact-form-7 404 "Not Found"]
5 mei, 2017