Rogue One: A Star Wars Story WINACTIE

Vanaf 14 december is ROGUE ONE: A STAR WARS STORY in de bioscopen te bewonderen!

Lucasfilm presenteert Rogue One: A Star Wars Story, de eerste stand alone-film in het Star Wars universum. Rogue One gaat over een groep rebellen met de missie om de plannen voor de Death Star, het ultieme vernietigingswapen, te stelen van het oppermachtige Keizerrijk. Dit belangrijke moment op de Star Wars-tijdlijn is allesbepalend. Lukt het de rebellen het sterrenstelsel te redden?

Natuurlijk draait de marketingmachine rond deze film al op volle toeren en om je nog wat verder te laten warmlopen voor de film mogen wij, met dank aan The Walt Disney Company, twee promotie pakketjes weggeven. Hierin vind je een kids t-shirt, een USB en een phone case. Nu is natuurlijk jouw vraag hoe je kans maakt op deze fraaie prijzen? Dat hebben we heel makkelijk gemaakt. Laat je gegevens achter en geef antwoord op de volgende vraag:
Welke actrice, eerder genomineerd voor een Oscar voor The Theory of Everything, speelt hier de rol van Jyn Erso?

Let op:
De actie loopt tot en met 14 december 2016. Daarna nemen wij contact op met de winnaars en gaan wij ons uiterste best gaan doen om de prijzen mogelijk bij diegene op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Vergeet niet om ons een LIKE te geven op Facebook, om zo op de hoogte te blijven van de nieuwste winacties!

[contact-form-7 404 "Not Found"]
7 december, 2016